Fredagsmys och lördags lyx

Igår eftermiddag efter att jag slutat jobbat åkte jag, Cilla och Veronica hem till Anna för en myskväll i hennes poolroom. Vi åkte till en kina restaurang och köpte med oss mat hem, satt i Annas rum och pratade och avslutade kvällen med en sleepover. När vi vaknade idag fick jag och Cilla frukost serverad av Anna och veronica, tack för det!! Sen åkte jag och Veronica vidare för att ta hand om oss själva ett tag, en snabb vändning hemma hos Anna igen med ännu mera prat och sedan åkte jag och Cilla vidare till gymmet. Nu sitter jag med en kopp té i ett tyst hus efter en movienight med barnen.



En helt vanlig dag på jobbet!

- Do you wanna fight?
- What?
- Dude, not with our hands, with weapons!


LYCKLIG!

Solen skiner och det är vår/sommar känslor i luften. Idag blev det bestämt att jag om TVÅ veckor åker iväg på en weekend till California för att träffa världens bästa Simone, så som jag saknar henne! Planerar för fullt för när min familj kommer hit, och jag har massa andra roliga grejer på schemat innan mitt år är slut. Jag har väldens bästa familj & kompisar, jag älskar Chicago, jag älskar min värdfamilj, damn I'm happy!! Nu ska jag ut på en kvällspromenad med Siri, tack och hej!


Sunday in Millenium Park








Down town

Tillbringade förmiddagen down town med Siri idag. Älskar att bara åka down town och gå omkring, vilket va precis vad vi gjorde idag. Åkte iprincip ner för att käka lunch och sen hem för att jobba på kvällen, fick dock med mig ett par ray ban hem också.




Movie night

Barnen va lediga från skolan idag, vilket betyder att jag också fick iprincip hela dagen ledig. Dock jobb på kvällen, helt ok när man sitter insjunken i soffan med två söta små ungar och kollar på film, jag klagar inte!! Lite senare kom också c & s hem och dom va lika snabbt i sängen som dom kom innanför dörren, och det va den arbetsdagen... Efter att sedan fastnat i förmodligen ett av universums dåligaste och mest patetiska pogram och skypat med Malin måste jag nu sova. God natt!!

 


I miss you

Idag saknar jag Sverige. Borås. mitt hus. min säng. min familj. minna vänner. Svensk mat,och allt annat som har med hemma att göra!
   

Birthday

Igår firade vi Sarah's födelsedag, en mycket trevlig kväll som bestod av god mat och bra sällskap!  




Lollapalooza & besök!

På pluskontot: Familjebesök den 10:e Juni, och efter att inte träffat dom på snart 8 månader har jag bara ca 7 veckor kvar till jag äntligen får träffa dom igen.
Lollapalooza biljett är beställd, och det bästa av allt är att Simone kommer komma hit och tillbringa den helgen med mig, Siri och Malin.

På minuskontot: Kontot står på minus, haha!

 


I'm alive

Dålig uppdatering, jag vet! Vilket resulterar i att jag inte har den blekaste aning om vart jag ska börja eller sluta detta inlägg, men kan ju ge det ett försök i alla fall. Veckan som gått har sett ut som de flesta andra, dock kommit in i mer vanliga arbetsdagar än vad jag gjort de senaste månaderna, med spring break, påsk och allt vad det nu har vart. Helgen blev också lugnare än vad de senaste har vart, i fredags jobbade jag sent så det fick bli en hemma kväll. Sen i lördags fick vi besök av min v-familjs släkt, och på eftermiddagen åkte jag med till en restaurang för att fira the twins födelsedag med släkten. Snabb vändning hemma och gick sedan över till Lea för en sista kväll med henne innan hon åker iväg på sin resemånad. Får dock träffa henne om några veckor igen innan hon åker tillbaka till tyskland. Det kommer bli tomt utan henne här, och jag gillar inte att alla börjar droppas av...
I söndags hade jag en "typisk" söndag, som jag inte haft en endaste gång sedan jag kom hit. Låg hemma i sängen med datorn i knät hela förmiddagen, sen satte jag mig på tåget mot down town för att möta upp Cilla och Zara, och lite senare möte vi upp Siri och Anna som har vart på college hela helgen. Gick i några butiker och jag blev ett par jeans rikare. Sen gick vi och satte oss på en jätte fin och mysig restaurang, och på vägen hem mötes vi av regn och åska. 






Easter!

Här firar man Påsk på söndagen, så när vi vaknade upp i söndags åkte jag och Anna till Siri för en Easter brunch. Grymt mysig söndag, vi satt ute i vårsolen, pratade och lyssnade på musik i några timmar innan vi bestämde oss för att åkte till Northbrook och kolla på American pie reunion. Mycket bra helg och idag va det back to business igen , och efter en helt ok dag med barnen mötte jag upp Siri för en två timmars promenad.


Vårväder!

I lördags vaknade vi upp av att vårsolen lös in genom fönstret, våren har hittat tillbaka till Chicago! Så jag och Siri satte oss ute i solen och väntade på att Anna skulle komma. Sen åkte vi och köpte färska jordgubbar och vindruvor och åkte och satte oss i en park. Men efter ett tag blev det lite kallare än vad vi hade kläder för, så vi åkte hem igen. Siri åkte hem till sig och jag och Anna åkte tillbaka till mig och började laga mat innan Malin, Cilla och hennes kompisar som är på besök skulle komma hit. En kväll som va planerad som en myskväll hos mig slutade i stället med att jag och några av tjejerna åkte hem till några svenska killar i North Park , åkte sedan vidare mot en natt i down town, och avlutade även denna kvällen med en sleepover hos mig.


Wrigley ville

I fredags tog jag mig en efterlängtad sovmorgon, tack gode gud för lediga helger emellan åt! Efter några skype samtal satte jag mig på tåget mot down town, tog en taxi till Water tower, gick in i en butik, upptäckte att pengarna tog slut, tog en promenad tillbaka till tågstationen och sen va jag hemma igen. Kom alltså hem med en betydligt lättare plånbok, men en större garderob, hihi!!
Sen åkte jag, Siri och Malin till en kinarestaurang och beställde mat som vi sedan åt hos mig. Tog några glas vin och satte oss sedan på tåget till Wrigley ville, och avslutade sedan dagen med en seelpover hos mig.

 

 


Titanic 3D

I går efter jobb åkte jag och Malin för att kolla på Titanic i 3D, och måste säga att det va rätt så coolt. Förövrigt älskar jag den filmen!! Idag har jag hunnit med att jobba, träffa Malin, Siri och Helena (en föredetta svensk au pair som åkte hem precis när jag kom), vart och gjort manikyr och skypat. Det enda minuset med denna dagen är att brännan jag jobbade på i Florida numera sitter på mina kläder... 
Nu säger jag tack och hej och går på off weekend.

 


Birthday's!

I går va det the twins födelsedag, så jag och min värdmamma tog med dom down town under dagen för att besöka Disney store, american girl store och för att äta lunch. Herregud, synd att vi inte hade såna butiker i Borås när jag va liten. Vilken liten tjej drömmer liksom inte om att ta med sin docka ut på middag, på en fika, till fotografen eller till frisören??
I alla fall, Happy 4th birthday twins!  
Och också Grattis till Mormor någon dag försent!
 


Weekend back in Chicago!

Det blev en väldigt snabb vändning hemma i lördags innan jag va ute ur huset igen, rättare sagt 10 min. Gick ner till mitt rum, slängde upp några kläder från resväskan och packade ner dom i en anna väska för att tillbringa resten av helgen hemma hos Cilla. Cillas kompis Emma från Sverige va på besök, så jag, Cilla, Malin och Emma åt först mat och drack vin hos henne och sen åkte vi vidare för en kväll i Wicker park. Vid 7 tiden på morgonen somnade vi alla skönt, och fem timmar senare satte vi oss på toget mot down town för att äta lunch med Anna och hennes familj som är på besök.
Resten av söndagen tillbringade jag och Malin i butikerna på Michigan Ave.










Boca Grande

Vita stränder, klar blått hav, sol, bad, pool, strand, god mat, grillning, tennis, golfbil, sunset, palmer, delfiner, sködlpaddor, crab fishing mm. samanfattar min vecka på Boca Grande i Florida rätt så bra. Vi bode i en två vånings condo med rooftop och utsikt över havet och när vi åkte över bron ut till ön såg vi delfiner som hoppade i vattnet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag låter bilderna göra resten (dom få jag tog), och av säkerhets skäl så lägger jag inte upp kort på familjen, just so you know!
Just det ja, kan ju berätta om resan hem, haha. Vi va alla uppe, färdig packade och satt i bilen kl 7 am för att åka mot flygplatsen. Väl där och färdiga med kontrollerna och allt skyndade vi oss att äta frukost innan planet skulle gå, 11 som vi trodde. På väg mot boarding inser min min värd pappa att han kollat två timmar fel på planet, det går inte förren 1. Och när dom två timmarna äntligen hadde gått, och vi sitter på planet och åker ut mot startbanan är det en thunderstorm påväg in och det är 8 plan i kön ut innan oss, vilket betyder att vi blev sittandes i planet i ca två timmar innan vi väl kom iväg. Väl framme i Chicago igen och på väg hem kommer vi precis i lagon tid för rusnings trafiken genom down town Chicago, haha! Men efter ca 11 timmars resanden (det skulle igentligen tagit ca 5) så va vi tillbaka. Och även fast jag bara va borta i en vecka, och hade det hur bra som helst, så är Chicago fortfarande bäst!!

Mobil korten blir inget bra just nu, och detta va det enda jag hade i kameran, haha!  


Tired girl!

I'm back in Chicago, and I had a blast in Flordia! Jag har också haft två bra dagar med tjejerna vilket resulterade i att det enda jag orkar/känner för att göra just nu är att slänga på mig myskläder och lägga mig i sängen. Vilket är precis vad jag ska göra just nu, berättar mer om min vecka och helg i morgon. Kapisssh, good night!


RSS 2.0