Körkort, shopping & middag!

Har idag tagit körkort för andra gången, fast denna gången ett Illinois körkort. Klarade båda skrivningen och körningen. Det är helt sjukt hur allt går till med körkortet här, först och främst så kostar det endast 5$, det är ca 35 kr! Hallå 35 kr, i sverige kostar det ca 11 000 kr! Vilket dock är bra för mig, jag hade ju inte betalt så mycket pengar en gång till för ett litet plast kort (vilket dock är bra att ha, haha)
Här övningskör man inte hellet på någon skola, du går bara hit sätter dig på en bänk i en stor sal. Svarar på 20 fråger och en sida med skyltar, du får ha 7 fel och sen har du klarat det. Du kör upp i din egen bil och du kör i ca 5-10 min. Sen tar du ett kort och 2 min senare får du det riktiga körkortet i handen och du kan åka därifårn! Kan fortfarande inte fatta, 5$ för allt??! Nu har jag det i alla fall och det är jäkligt gött, nu hoppas jag att jag inte behöver ta ett körkort någon mer gång, två gånger räcker gått och väl!

I dag tog jag sovmorogn till 9.30 am, sen åkte jag och fixade körkortet, sen hade Suzanne fixat med våran städerska så hon kunde följa med och hämta barnen så jag ficka ha bilen ända till jag började jobba kl 3pm, vilket var väldigt snällt! Så efter att jag tagit körkortet åkte jag och shoppade en stund, och gjorde nog det bästa köpet på väldigt länge. Köpte en helt underbara morgonrock från Victorias Secret, är helt kär i den! Och dom hade precis packa upp dom, så jag va den första som köpte en, därför fick jag en gratis t-shirt också, haha. Sen jobbade jag fram till 7.30 pm och sen sa vi hej då på en restaurang till Laura som flyttar till New York i morgon. Och sen blev det en snabbis till starbucks också.

I går va jag och bowlade med ett gäng au pair tjejer. Och i morgon är barnen lediga från skolan, det är någon judisk dag så alla är lediga. Så då jobbar jag bara från 10.30 am - 4. pm, och under den tiden ska vi åka och bowla med familjen, helt ok dagar ändå, hihi!

Nu ska jag göra min dagliga kvällsrutin och det är att skypa med Simone en stund innan jag somnar!


One month in the United States!

För 4 veckor sedan stod jag på landvetter och sa hej då till min familj och mina vänner för att tillbringa ett år i USA! Kommer ihåg när jag och mamma va på spa i göteborg ca 3 veckor innan jag skulle åka, då sa jag att det kände som att jag aldrig skulle komma iväg. Allt kändes som en evighet, och nu sitter jag här i mitt rum på andra sidan jorklottet, och har redan bott här en månad, det är sjukt! Kan fortfarande inte fatta att jag är här, det känns som jag bott här hur länge som helst. Men sen när jag tänker efter på vad jag egentligen gjort så känns allt så overkliget. Jag har lämnat all tryghet hemma. Min familj, mitt jobb, mitt hus, min stad, mitt land, mitt språk, mina vänner. I stället har jag packat ner mitt liv i två resväskor, tagit flyget till andra sidan jordklottet helt ensam. Bor i en familj jag känt i en månad, strax utanför Chicago. Dom pratar inte det språket jag är vann vid att prata dagligen. Jag kom hit med två resväskor och det va allt. Inte ens en fungerande telefon så jag kunde ringa hem till mamma om jag ville nåt, jag har gjort allt själv, och det är jag så glad för. Nu kan jag inte säga att jag inte klarar av något, för har jag gjort det här, vad skulle jag då inte klara av att göra! Vill man så kan man!
Det känns också som jag hunnit med en hel del under denna månaden. har tillbringat 3 dagar i New Jersey/ New York, träffat massa nya människor (kan inte ens räkna på hur många), kommit in i det amerikanska livet, gått på College, shoppat i Chicago, gått vilse i både Kenilworth och Chicago, sovit i en bil på någon gata någonstans i Chicago, vart ute och ätit, kört bil på amerikanske gatorna, vart arg och misslyckats med ett prov, skrattat och gråtit, haft film kväll, barbecue kväll och massa massa mer. Och tänk vad mycket jag kommer hinna göra under de 11 månaderna jag har kvar!
Har redan massa att se framemot, Halloween i USA (big time), jul shoppa i Chicago, fira jul i Michigan, åka till Florida i vinter, få besök av både Simone och farfar om bara några veckor.

Saker jag har vant mig vid denna månaden:

- Att jag möter ungefär lika många ekorrar som männskor på dagen (det är ekorrar överallt)
- Att vattnet smakar klor
- Att även hur nytigt en familj än äter här, så äter dom snack minst en gång om dagen och det består oftast av chips, godis eller kakor
- Att man säger, "How are you" som en hälsningsfras
- Att man får gå med skor inne
- Att vi svenska har väldigt bra rykte om oss ut i världen, och killar ni är snyggast på den andra sidan jorden. Bor i USAs tredje största stad och har inte sett EN enda snygg kille än. Ingen som kläder sig bra, så det rycktet är sant! Haha


Borås vs Chicago

  





Söndag med svenska tjejer!

När jag först kom hit trodde jag att jag va den ändå svenska i området, vilket jag precis insåg att jag absolut inte är. I dag samlades vi 7 svenska tjejer och åt brunch tillsammans på Cheescake factor i noortbrock. sen åkte vi till Halloween express och köpra halloween kläder. Sen skulle jag egentligen gått ut och ätit med min familj, men är fortfarande mätt sen brunchen, så hoppade det och åkte istället med två av de svenska tjejerna till Sarah. Där vi bara umgicks ca 13 tjejer. Har haft en kanon bra dag och i morogn ska jag jobba igen. På onsdag ska jag också försöka mig på ett till försök att ta körkort här, och så ska jag köpra gym kort också. För snart är det för kallt för att gå ut att springa! Vintern kommer hit också nämligen ;)

Och i går blev allt klart med att my best friend is coming here! Så om två veckor får jag äntligen träffa Simone igen! och hon ska bo hos mig från söndag till tisdag morgon! Weeey!!



















Vad som finns i påsen får ni se på Halloween!


A good day.

Idag har vart en ovanligt bra dag, fråga mig inte varför för det kan jag inte svara på. Är bara så otroligt glad över att jag är här, vad har jag att förlora liksom? Man lever ju bra en gång, och så som jag tvekade innan jag åkte! Ångrar mig i alla fall inte en sekund, självklart är det jobbigt i bland när man längtar hem, men det är värt det också. 
Min host pappa sa också idag att dom berättar för alla sina kompisar att dom är så nöjda med mig. Vilket bara gör mig ännu mer övertygad om att jag bor i en kanon familj, och jag kunde inte önskat mig något bättre. I går när jag skulle lägga barnen, säger tjejen: Good night Jenny, I love you!

I dag började jag jobba kl 8.30-10.30, sen tog jag bilen och åkte till "target". Det är en jätte stor butik där dom har allt, mat, kläder, möbler, hårprodukter, filmer, musik, porslin, lampor, mm!! Sen åkte jag till Starbucks, sen hem och va ute och gick/sprang i nästan två timmar. Tog också en sväng förbi stranden, dock inget solväder, men det va fint ändå! Och nu ikväll jobbade jag från 6- ca 10, så det har vart en lugn hemma kväll hela denna helgen. Och i morgon ska jag träffa några svenska au pairer i området och äta lunch! Men nästa vecka blir det andra bullar...


JAAA, jag har köpt en bok, tro det eller ej!




Haha, bjuder på den!




Thursday night

En helt vanlig torsdagskväll...












Körkort nr2

I dag skulle jag åka och fixa mitt amerikanska körkort. innan jag åkte hit så skaffade jag mig ett internationellt körkort, vilket jag trodde innebar att jag inte skulle behöva ta något körkort här (varför skulle jag annars behöva detta körkortet!). Sen sa min area director att jag skulle behöva fixa ett Illinoid körkort, men itne att jag skulle göra om allt!! Tog i alla fall bilen och åkte till stället där man tar körkort här. Väl där kollade dom på alla mina papper, sen behövde dom några papper från bilen. Gick ut och kollade, hittade tydligen inte rätt, gick ut igen och skulle ringa Suzanne (mn host mother). Självkalrt funkar inte min telefon då, så det går inte att ringa från den nu. Men som tur va hittade jag rätt papper till slut. Går in och sätter mig för att göra provet. Som jag itne pluggat till speciellt mycket eftersom jag inte trodde jag skulle behöva göra det och för att alla säger att det är så lätt här.
Satte mig där jag skulle sitta och trodde dom skojade med mig, allt va bare en enda stor lokal. Där du tog kort, körde, skrev, ingången, ALLT!! Så där fick jag ett prov med 20 frågor och en sida med skyltar med invecklad engelska. Telefonerna ringde, folk ropade, dom pratade i högtalaren, dom hade på hög musik. Hur i hela världen tror dom att jag skulle kunna koncentrera mig då??!! Så själklart klarade jag det inte. 
är fortfarande arg för att jag ska få göra om allt en gång till, jag har redan tagit körkort en gång ju! Medans mina kompisar från tysklan bara kan gå till ambassaden och så får dom körkortet, utan att göra någonting! It's not fair!!

Tack vare detta blev min dag förstörd, till en början. Men när jag kom hem fick dom söta små barnen mig på bättre humör, och nu ska jag avsluta min dag med att träffa några kompisar!


Here we go again!


21.

I dag har jag vart här i exakt 21 dagar, alltså tre veckor! Satt och planerade allt jag vill göra här innan mitt år är slut. Och innan tyckte jag att ett år lätt som en evighet, men nu när jag har börjat planera så känns det som att ett år inte är tillräckligt. Jag menar, en månad är avklarad nästa vecka!! Så ska jag hinna med allt jag har tänkt att göra så är det dags att sätta fart! 

Kom på att ja tror aldirg jag har berättat för er hur mina arbetsdagar ser ut, alla ser dock inte likadana ut. Vissa dagar jobbar jag halv dagar, börjar senare eller slutar tidigare. Men i dag började jag i alla fall kl 7, fixade frukost till barnen, följde Spencer till skolan vid 10 över 8. Sen va jag ledig fram till 3. Då passade jag på att ut och springa en stund, va inte så bra väder på förmiddagen så kände inte för att göra så mycket mer än så just i dag. Sen jobbade jag från 3-6. Väderet blev kanon bra senare under dagen, så tog med dom två yngsta till en lekplats precis vid huset. Stannade också och kollade på någon slags hockey precis utanför huset. Sen gick vi hem och jag åt middag med hela familjen. 

På onsdag eller torsdag förmiddag ska jag åka och göra körkorts prov också, dags att börja kolla på vad jag ska kunna kanske, haha. 

Nu ska jag sätta på en film/tv och dricka lemonad! 

Söndags regn

Det har duggregnat här hela dagen idag, tråkigt men samtidigt väldig mysigt (med tanke på att jag är vann vid att se regn väldigt ofta, och har nu i sätt det på snart 1 månad) Så idag har jag skypat med alla hemma, vart ute och sprungit, och nu ska jag åka och ta en kaffe med några kompisar på Starbucks. Har också börjat planera alla resor jag ska göra under mitt år här, men just nu ser jag mest fram emot när Simone kommer hit. Och bara en eller två veckor efter hon vart här kommer farfar och hälsar på mig, innan han åker till Californien.

Btw i morgon har jag vart här i 3 veckor, så snart är första månaden avklarad, helt sjukt vad tiden går fort...


Weekend off!

Idag har jag vart down town och shoppat med fyra tjejer som bor i närheten av mig. Vi tog 11.30 tåget ner och va hemma vid 7. Va och åt (jag drack smoothie) på ett trevligt stället. Man fick ett kort in till ett område med ca 20 olika restauranger där dom hade allt från sushi till soppa. Så drog dom kortet och så betalade man när man gick ut (onödig information om kortet, men nu vet ni det), Det tyckte jag va smart och coolt i alla fall. När vi skulle åkte hem igen tog vi en "water taxi" till stationen, säger det igen Chicago är så fint!!
Och jag älskar att vara svensk, vart jag än går eller vad jag än gör, får jag alltid komplimanger för mina kläder. Va inne i en affär idag och då kom en tjej som jobbade där fram och sa att hon älskade mina skor. Hon frågade va dom va ifrån, jag sa Sverige och då sa hon, det klart jag kunde nästan lista ut det! Både killar och tjejer säger att vi svenskar är så snygga och klär oss så bra, gör vi verkligen det?? Haha, tar det som en komplimang i alla fall, och vi svenskar har ju trotts allt ett bra ryckte ute i världen!

Väl hemma lämnade jag av alla påsar, slängde i mig mat snabbt och åkte sedan med samma tjejer och hyrde film. Sen åkte vi hem till en tjej som bor en bit härifårn och hade filmkväll. Mysig och trevlig lördag har jag haft i alla fall! Känner och orkar inte skriva mer, håller på att somna. Men här kommer min dag i några bilder...




















16 september

I dag har jag vart ute på vägarna själv för fösta gången. Körde barnen till skolan i morses. Sen va jag ledig i några timmar, så kopplade in GPSen och åkte till ett stort "mall" i Wilmette och shoppade en stund. Kom hem med en hyffsat lättare plånbok, men fyllde ut lite tomrum i min garderob i stället. Köpte vardagskläder, en "bra att ha när jag jobbar" t-shirt, byxor, kalender (så jag kan planera in alla resor, haha), tränings jacka, kofta, en finare topp, mys tröja mm.
Kom på mig själv när jag satt i den stora bilen på amerikanska gator med en kaffe från starbucks i handen, att jag kände mig ganska vuxen. Och det känns helt normalt att köra omkring på gatorna i Chicago!! Har också vant mig vid att vattnet smakar klor, att det första en person säger när dom möter dig är "how are you today?", att dom parkerar 1-2 meter från en korsning. Och det är stopp skyltar över allt!

Fick veta i dag att Laura som bor 5 min från mig, och som jag träffar rätt ofta, är inne i en ny matchning och ska flytta härifrån. Vilket är väldigt tråkigt. Men nu är jag ledig hela helgen, så i morgon ska jag och en tjej som heter Lea och hennes kompisar åka down town, och sen ska jag träffa Laura och säga hej då. Ska ta en grymt go och välbehövlig sovmorgon i helgen också!

Nu ska jag avsluta dagen med ett telefonsamtal till min California girl!!




Life is short.

I dag går alla mina tankar till en speciell person och hans underbara familj hemma i Sverige! <3

13 September

I dag har jag vart ute och sprungit 1 timma i 30 graders värme, underbart!! Sen har jag jobbat, spelat minigolf och ätit glass. Här kommer min dag i några bilder...











Har inte frågat familjen om jag får lägga upp kort på dom än, därför får ni bara se dom tråkiga korten i dag, haha.


What a day!

Vet inte ens vart jag ska börja...
Har vart på "college" hela helgen, väldigt slappt, kollat på film, haft några lektioner och bara vart ute och tittat på olika saker i Chicago. Och halv tiden där har redan gått, 6 dagar är ju ändå helt ok!
Natten igår tillbringade jag i alla fall i en bil på en parkeringsplats på ett College, men två andra svenska tjejer som jag träffade på skolan.

I skolan började vi med att kolla på en bra film i alla fall, sedan åkte vi till någon "mexikansk" stad i Chicago. Sjukt varmt har det vart hela dagen också... Sen började mitt äventyr för denna helgen. Jag skulle hoppas av några stationer efter alla andra för att ha så kort som mörjligt till min tågstation. Antingen sa hon fel till mig vart jag skulle hoppa av, eller så är jag bara almänt trög (vilket jag inte tror). Tåg stationen skulle i alla fall ligga 3 "blocks" away. En annan tjej skulle tydligen av där också, så när vi kom ner sa hon att det va fel åt det hållet jag ville gå, så hon vände, jag gick med. Men bestämde mig sedan för att hon hade fel och jag rätt, så jag gick min väg istället. Vilket jag självklart inte skulle göra!!

Strålande solsken, skit tung och stor väska, inget vatten och en mobil som dör vilken sekund som helst, svensk tjej som kommer från en liten stad och ska hitta själv i Chicago. Började gå och tyckte det va rätt, efter 30 min insåg jag att det va helt fel. Viste i alal fall att jag skulle till Maddison street. Kollade på alla skyltar men hittade inte gatan. Frågade alla jag mötte, men självklart va alla turiset så ingen visste. Tog upp gpsen på telefonen, och den sa att det är 3 timmars gångavstång, WEEEEY!!
Då bestämde jag mig för att ringa en taxi i stället, ringer, inget svar, kom sedan på att jag har fel nummer....
Fortsätter att gå och svettas som ett djur. Men envis som jag är bestämde jag mig för att jag ska hitta vägen, det har gått 1 timma och tåget går snart...
Frågade då en vakt eftersom ingen annan viste vart jag skulle, han förklarade vägen och sa att det tar ca 20 min. Efter att jag sovit ca 3-4 timmar i en bil och vart i skolan hela dagen va jag så där pigg. Började i alla fall gå, när jag gått i 15 min står det en skylt att Maddison street är stängt!!! Chansade då på en annan väg, för att sedan sväng över på rätt väg igen, men stängt där också. Kommer i alla fall äntligen fram till stationen. vem står då itne där om hon som gick av på samma station som mig först, där hade hon vart där i 1 timma!!! (vilker betyder att hon gått rätt väg med en gång, det tog 2 timmar för mig). Kollade i alla fall från vilket spår mitt tåg gick ifrån. Ställde mig där och frågade hon framför mig om det verkligen va rätt, självklart inte. Blir så förbannad, går till reseptionen och frågar vilket tåg jag ska ta, och ÄNTLIGEN sitter jag på tåget hem.

Men shit vilken rolig helg jag haft!!











Glömde kameran hemma, därför är bilerna som dom är...

College!

Första dagen på "College" avklarat, kan knappt kalla det College, mer en helt vanlig skola. Ingen seriös precis, men gött att gjort färdigt alla poängen på bara två helger. Dock mindre härligt att kursen slutade kvart i 10 i kväll, och att jag måste åka hem ifrån kl 10 i 7 i morgon bitti, WEEEEY! Men men, det va i alla fall första gången jag va down town Chicago! Och jag kan bara säga att jag älskar den staden! Helt underbart, New York är ingenting mot vad Chicago är, tycker jag i alla fall. Älskar alla höga byggnade, att Lake michigan går mitt genom staden, sååå underbar bara, och jag har knappt 30 min dit!



 


Down town.

I morgon ska jag inviga helgen med att börja på Collage. Eftersom vi måste få ihop 60 timmar Collage ska jag gå en "snabb" kurs på två helger, sen första är i denna helgen som kommer och nästa är någon gång i November. Ärligtalat vet jag inte riktgit vad det är för kurs, någon för au pairer som heter "Leraning to live your American dream", det låter ju ändå hyffsat bra. Jag är ju här för att leva The American dream! Det tråkiga är bara att kuresen i morgon börjar kl halv 4 och slutar kvart i 10. (En fredags kväll!) men samtidig hellre det två helger på ett år än en gång i veckan! När vi slutat i morgon ska jag förmodligen på Birthday Paaarty också!! :)

Hemlängtan hälsade på igår kväll också, men nu är den GONE with the wind!! 
Hade möte med min area director i dag också, och fick veta att mitt internationella kökort kan jag ha i 3 månader, sen måste jag ta ett Illinois körkort, så nu ska jag börja köra, weeeey! Fick massa information, allt från att inte bli gravid till att inte stoppa ner handen i "rensaren" i diskhon, haha!! Har fått massa beröm för min engelska hela veckan, det har aldrig hänt innan! Synd att inte mina gammla lärare läser detta....

Sen har det nog inte hänt så mycket mer, jobbat hela dagarna och i går träffade jag några au pairer på Starbucks och sen va jag hemma hos Laura en stund. Just det, lyckades gå vilse här också. Skulle hem till en tjej på kvällen, det hade blivit mörkt (och jag hittar inte riktgit på dagen). Hon bor ca 5 mins gång avstång från vårt hus. Men för fröken Edman tog det 1 timma att gå dit, eller aa innan dom fick åka och "leta" upp mig. Det är jätte litet här, men hittade verkligen inte. Vart jag än gick hamnade jag alltid vid samma ställe, fattar fortfarande inte det. Nästan sorgligt att jag behövde använda google erth för att hitta några gator bort. Men men, till slut kom dom och hämtade mig. Kunde dock inte ens förklara vart jag va, men fram kom jag i alla fall.
Jag har alltid sagt att jag har så otroligt bra lokalsinne (för att jag inte kom på något annat jag va bra på, alla måste ju vara bra på något) men det tar jag tillbaka right now!

Så tråkigt med inlägg utan bilder. Men har inga nya roliga kort, så här kommer lite bilder på några fynd jag gjort...



älskar min nya plånbok.


















Hemlängtan?

Har haft en kanon bra dag idag. Det har vart perfekt höst väder, kändes dock nästan som vår. Det blåste precis lagom mycket, knappt ett moln på himmlen och precis lagom varmt! Började jobba kl 7- ca 9.40, sen åkte jag och fixade ett security card, satt ute och hade det gött i solen, gick en promenad ner till stranden och runt om i området. Sen jobbade jag från 1-8 (förutom när barnen sov i någon timma). Va på lekplatsen och sen åkta allihopa in till ett shopping center, så barnen fick köpa lite leksaker.

I dag har jag vart i US and A i exakt 1 vecka och 1 dag, och ikväll drabbades jag av någon konstig slags hemlängtan, haha. Ni behöver inte vara oroliga, jag har det toppen bra och kommer inte komma hem innom ett år! Men ikväll hade jag bara velat vara hemma i Sverige och Borås, vara i mitt hus, med min familj och mina vänner och sova i mitt (mina) vanliga rum och hus! Så nu vet ni att jag saknar er alla där hemma! Men vi ses ju om 1 år och 3 veckor, om jag nu reser sista månaden. Annars ses vi ju om 11 månader och 3 veckor.... 

I morgon jobbar jag i alla fall samma tid som jag gjort idag, fast är ledig någon timma längre mitt på dagen, och på kvällen ska jag möta de andra au pairerna i området på Starbucks för en kvällskaffe. På fredag börjar jag ju på Collage också!

Pusss från andra sidan jordklotet!

  


Living the dream

Har nu avklarat mig första riktiga "arbets dag", anser knappt detta som ett arbete, men har i alla fall klarat av första dagen och det känns bra. Vi har firat den äldsta killen som fyller år i dag, och haft barbecue kväll med en annan familj.  I morgon är det labor day här, så då är jag ledig hela dagen. Vilket betyder att jag ska sova ut, ta en promenad/springtur ut med stranden, shoppa om jag hinner, skypa med min saknade vän Jenny och träffa Laura på kvällen.

Om jag ska förklara för er hur jag verkligen har det här på andra sidan jorden med några ord, så skulle jag säga: LIVING THE AMERICAN DREAM! I dag har jag också fått en amerikansk telefon och nu i veckan ska jag fixa ett security card, så jag kan ta mitt körkort snart. Fick också en "överaskning" i dag, men vad det är får ni veta längre fram!


Bjuder på den, tummen upp för US and A i alla fall!
 

3 days

I dag har jag vart i mitt nya hem i tre dagar, och det känns som jag bott här i flera månader. trivs så otroligt bra med allt. Området är helt undrbart. Det är en jätte liten mysig stad ca 30 min utanför USAs tredje största stad, Chicago. Vi har max 5 min till stranden, och det är gött när det är ca 40 grader, som det vart varje dag sen jag kom hit. Huset är jätte fint, alla är trevliga. Familjen är helt underbar, och barnen är så söta och snälla. Kännde mig som hemma så fort jag steg innanför dörren. Vad mer kan man begära?

I dag har jag, först och främst tagit sov morgon, har fortfarande jet leg (vet inte hur det stavas), sen va jag ute på en morgon promenad. Skulle igentligen åkt med Laura, en annan au pair i området till stranden. Men dom skulle tydligen ta tåget till någon annan strand, så jag hann inte med det. Så det fick bli en promenad ner till strande och runt om i området i stället. Föröskte ta lite kort på området, men det blev inte så många. Sen har jag druckig massor med lemonad, looove it! Sen var jag, Cooper & Spencer på lekplatsen en stund innan det började åska. Och nu har jag precis ätit jätte god italiens mat från en restaurang i området. Har också träffat Suzanne och Mikaels kompisar som är här ikväll, väldigt trevliga.

I morgon fyller Spencer 7 år, så vi ska ha barbecue kväll. Så nu måste jag sova om jag ska orka med dagen i morgon. Här kommer dom korten jag tog i dag också...










Framme.

Nu är jag äntligen framme hos familjen. Jag kom i går eftermiddag så har bara vart här en dag, och jag trivs redan hur bra som helst. Området är helt underbart, och stranden ligger bara max 5 min ifrån huset. Och det är inte helt fel när det vart nästan 40 grader, som det vart idag. Har inte börjat jobba så mycket än, håller på att komma iordning med allt än så länge. Om det är fint väder i morgon ska jag ner till stranden med några andra au pairer, och nästa fredag ska jag ta en snabb kurs down town Chicago, med en annan au pair i området. I just love America, och jag är sååå glad att jag åkte iväg på detta!! Saknar dock alla hemma i Sverige, men ni finns ju kvar!! ;)
Hann med lite shopping innan jag lämnade new Jersey/ New York också.
Tänkte ta en promenad senare i kväll eller i morgon också, så ska jag visa er hur det ser ut där jag bor.


Tomorrow.

Imorgon lämnar jag New Jersey/ New York för att åka till min "host family" in Chicago, weeey!! Äntligen får jag åka till staden och familjen som jag kommer tillbringa mitt närmaste år med. Fick också veta idag ett min calllli girl ska gå en snabb kurs i några dagar i Chicago i höst, can't wait to meet you my dear Simone ;)
Jag har i alla fall haft 3 bra dagar i USA än så länge, och kan inte tänka mig annat än att det bara kommer bli bättre för varje dag som går.
Kom precis hem från ett stort shopping center i New Jersey, och är nu en plånbok, ett linne och ett par shorts rikare. Har också blivit erbjuden jobb på Abercrombie, hahah. I just looooove America!!
Nästa gång jag skriver är ju in my new home!! Time to sleep...

RSS 2.0