New York!

Sitter i min stora säng på Hilton hotell efter några timmar inne i New York och shopping på Time Square. Andra dagen i USA är avklarad och om två dagar åker jag till min familj i Chicago. Jag är redan nerkärad i USA, vilket underbart land!! Fick med mig en påse från Victoria secret och en från forever 21. 
Helt underbart väder också, säkert 30 grader i dag i alla fall. Nu måste jag sova så jag orkar upp kl 6 i morgon för att gå på några "lektioner", här kommer lite bilder i alla fall:
 










Irene...

Tanken va ju att jag skulle åka till New York i morgon (måndag) för att gå i "skolan" i 3 dagar innan jag åker till min familj i Chicago. Men tack vara orkanen "Irene" har jag inte en anning om någonting. Åker jag om någon dag? Kommer jag behöva vara fast i Tyskland, eller åker jag till New York? Skulle få veta 24 timmar innan avgång om hur det blir, har inte fått någon information om att det är inställt, bara att det kan vara. Så där kul att komma till flygplatsen och se att planet är inställt, men men jag är i vilket fall som helst inställd på att idag är min sista dag på Svensk mark på över ett år!


3 days left in Sweden

Om exakt 3 dagar sitter jag förhoppningsvis på planet till USA. Om inte tornadon som ska in över New York orsakar inställda plan. Vilket jag inte hoppas, har väntat på denna dagen i över 1 år nu!! Hur stor är chansen att det händer just nu, dagen innan jag ska åka. Är dock glad att jag förhoppningsvis slipper vara där när det händer!!

Har i alla fall nästan packat färdigt, och har bara lite små grejer kvar att fixa, sen är jag redo!!
  


Just det!

Visum är fixat, Stod i kö utanför ambassaden i Stockholm i 1 timma för att gå igenom säkerhetskontrollen. Sen stod jag i kö i 2, 5 timmar inne för att göra en "intervju" som tog max 2 min. Men men det va värt det, nu har jag mitt visum. Internationellt körkort har jag också, resväskor också, I am ready to moooooove!!


24 dagar...

I dag är det 24 dagar tills jag lämnar Sverige, och det va också idag jag insåg hur otroligt mycket jag kommer sakna allt och alla här hemma i kära lilla Borås! Att åka till ett helt främmande land där jag inte känner en kotte, det är inte mitt vanlig språk, och ja allt är nytt och så annorlunda mot hur allt är i Sverige är inte likt mig. För 3 år sedan va det bara en dröm, men trodde inte för 5 öre att det någonsin skulle hända. Och här sitter jag och tittar på mina resväskor som snart ska packas och inser att jag ska verkligen uppfylla min dröm och flytta till USA, det är sjuuuuuk!! Men Kenilworth, Chicago, USA here I come!







RSS 2.0