3 månader

Det är sjukt hur fort tiden går! I dag är det exakt 3 månader (91 dagar) sedan jag stod på landvetter och sa hej då för ett år framåt. Och det har gått så grymt fort! Om lika lång tid har jag vart här halva tiden. Får nästan lite panik, hur ska jag hinna med allt??
I dag har vart en stressad och fullbokad dag. Jobbade från 7 - 9, åkte direkt och tränade, skyndade mig hem för att hinna tvätta alla mina kläder från Miami innan jag skulle börja jobba igen. Jobbade sedan fram till 6.45 pm, och 2 minuter efter att jag slutade kom Malin och hämtade upp mig för en myskväll med té och prat hos Anna. På väg till Anna stannade vi också vid ett grymt julpyntat hus. Dock inte bara julpynt, dom spelade julmusik också. Dom börjar verkligen tidigt här, vi har redan satt upp granen och det är 1 månad kvar till jul. Jag gillar dock julstämingen här.

Snodde detta kortet från Malin, blev lite bättre än från min mobil.


Första advent

I dag tog jag mig en sovmorgon, jobbade några timmar, och sen åkte jag hem till Cilla och hennes enorma hus för att fira första advent med tjejerna. Dom hade vart där hela dagen och bakat bland annat knäck, lussekatter, pepparkakor och massa mer. Så vi satt bara och pratade, åt julgodis, drack glög och lyssnade på julmusik. En perfekt söndag! Älskar att det är julstämning överallt i USA och just nu längtar jag till julen.
Time to sleep!  


Miami

Ok, nu ska ska jag berätta vad vi gjorde i Miami. Jag åkte hemifrån tidigt på tisdagmorgonen, och landade i Miami på förmiddagen (3 timmars flyg tid). På flygplatsen mötes jag av mamma och en av killarna hon jobbat med under veckan. Det va underbart att se henne igen, men när vi väl sågt kändes det som att vi sågs igår. Vi åkte direkt till ett helt underbart ställe och lunchade med alla hon jobbat med. Vi satt och åt precis vid havet, och bedvid poolen. Det va nog faktikst ett av dom finaste ställena jag någonsin varit på. Efter en lång lunch på nästan 3 timmar åkte vi till hotellet. Grymt fint det också, ett stort rum med två våningar precis vid poolen. Ibland blir jag avundsjuk på mammas jobb!! Efter att jag packat in allt i rumet gick vi direkt ner till stranden för att kolla runt. Och det va verkligen så fint som jag tänkt mig att det skulle vara. Vi tog en promenad på stranden och bara kollade runt lite. När kvällen kom va båda fortfarande sedan lunchen, så vi stannade bara inne på hotell rumet och åt frukt ochb pratade hela kvällen.
När vi vaknade upp dagen efter, satte vi oss vid poolen och beställde in frukost. Sedan gick vi direkt ner till stranden och tillbringade hela dagen där, dock med ett break för lunch. Efter stranden gick vi hem, gjorde oss iordning och gick sedan ut och åt och shoppade lite efter det. Så här så i princip alla våra dagar ut, förutom att det va Thanksgiving på torsdagen och Balck friday! Vi letade upp ett outlet som hade öppet 24 timmar under Balck friday. Och det öppnade kl 9 pm på torsdag kväll. Så efter att vi vart ute och ätit tog vi en taxi dit. Har redan skrivit om detta, så det enda jag behöver säga är att det va helt galet!! När vi vaknade upp dagen efter åkte vi direkt till Everglades nationalpark, som jag också redan skrivit om. Så här såg våra dagar tillsammans ut i alla fall, och det va helt underbart att ha semester, värme, sol & bad, och det bästa av allt, träffa mamma!
Sista dagen tillbringade vi vid poolen, och vid 2 tiden tog vi en taxi till flygplatsen, där det blev yttligare ett jobbigt adjö (adjö, fy fan vilket fult ord). På ett sätt va det ett jobbigare adjö än första gången, nu vet man vart man ska, och det är inte lika spännande längre. Men mitt upp i allt blev jag ändå väldigt posetiv. Tro inget annat än att jag sakner er hemma, för jag sakner er jätte mycket!! Men jag är så grymt glad att jag är här, och jag skulle aldrig byta bort denna tiden. Så istället för attt deppa över att jag inte kommer se mamma på ett bra tag (ca 7 månader) så blev  mån istället glad för att jag fick chansen att träffa henne nu! Jag menar 7månader, hur mycket är det av mitt liv? Ungefär 1 hundradel av 1 minut, ne men ni fattar!
I alla fall när dom lämnat av mig vid min terminal och sagt hej då till mamma åkte hon vidare till sin terminal. Mitt plan gick lite senare än hennes så jag satte mig och väntade på att checka in. När det väl var dax skulle jag hitta vart jag skulle, och det visade sig tillslut att dom höll på att bygga om den terminalen jag va på. Så fick gå ut och gå i en slags tillfällig tunel tills jag kom fram. Väl in checkad  gick jag till säkerhets kontrollen och sen skulle jag hitta rätt gate. Såg en skylt där det stod D1 och jag skulle till D3, så antog att det va hyffsat nära. När jag kommer dit står det D34. Hade gott om tid så börajde gå, efter att jag gått ca 10 - 15 min insåg jag att det skulle ta en evighet att ta sig ända dit. Efter ett tag såg jag dock skyltar där det stod att jag va tvungen att ta the skytrain för att komma till rätt terminal. Sjukt hur stor en flygplats kan vara, men väl inne på tåget hoppade jag av vid rätt gate. Väl framme får jag höra att planet är inställt 1 timma, så satt ungefär sammanlagt över 4 timmar på flygplaten. Men med spotify, internet och starbuck gick det ganska bra ändå. Flygresan gick bra, och väl framme i Chicago mötes jag av regn och blåst. Det kändes nästan som att jag landat på landvetter. Tog en taxi hem, skypade med Simone och packade upp lite och sen somnade jag som en stock.
Jag har i alla fall haft 5 underbara dagar i Miami med mamma, tack så mycket moder! ♥

Woooo, det blev vist längre än vad jag trodde, sorry about that!

Bildbomb Miami


















































Thanksgiving and Black friday

Jaaa, vart ska jag börja... I går började vi dagen med några timmar på Miami beach. Åt lunch, kollade i affärer och gjorde allt man brukar göra när man är utomlands. Det va ju Thanksgiving igår också, vilket betyder att black friday började igår kväll. Det är rea på allt!! Och folk var som galna, det var verkligen sjukt. Efter att vi vart ute och käkat på kvällen tog vi en taxi till ett mall som heter Dolphine mall. När vi kom dit mötes vi av hög julmusik och konstgjord snö. Och några palmer i mitten av allt, haha! Jag trodde att det skulle vara galet som det alltid är på rea. Men här kom dom med stora resväskor som dom hade fyllt med grejer dom köpt, och pratade med varandra i walkie talkies. Vi började shoppa vid 9 pm och åkte hem vid 2.30 am. Hann inte gå in i så många affärer med tanke på att jag stod i en och samma kö i 2 timmar!! Thanksgiving är numera en av mina favorit högtider här, än så länge.
I dag har vi vart på Everglades nationalpark, där åker man en båttur bland krokodiler och sen fick man se en krokodilshow. Sen va tanken att vi skulle gå ner till stranden, men det blåste och va ganska mulet idag, så vi tog en lunch och sen la vi oss vid poolen en liten stund. Nu har vi precis vart ute och ätit och shoppat lite till. Och jag har hittat världens finaste klocka!! Har dock inte köpt den (än). 
I morgon säger vi hej då en gång till... Mamma sätter sig på planet hem till Sverige och jag sätter mig på planet back to Chicago!






My day in a few pictures!









Roadtrip

Då va denna helgen över... Har dock haft en av dom bästa helgerna sedan jag kom hit. I fredags vet ni redan vad jag gjorde. I lördags hade jag en rejäl sovmorgon, åt amerikanska pankakor med Siri och Anna. Sen var jag hemma och gjorde "bra att göra saker" som att tvätta och diska. Fastnade sedan i ett program en stund, och sen åkte jag och Malin och handlade lite och hyrde film. Vi satt hemma hos mig och bara pratade tills Siri kom, då kollade vi på red riding hood (jag somnade dock). Siri sov här lördag till söndag också, och det spökade här den natten. Eller det kändes så i alla fall. När vi hade lagt oss såg vi att det blinkade ett ljus precsi utanför dörren, 30 sek senare började en maskin låta i rummet intill mitt, stängde av det och precis när jag stängde trillade det ner pengar i mitt skåp! LÄSKIGT, men allt har ju sin naturliga förklaring, haha. När vi vaknade idag åkte vi och hämtade upp Malin för att möte Anna, Cilla och Madde i Highland Park. Sedan åkte vi ut på en roadtrip till ett stort outlet. Kom hem med en massa nya kläder, skor, handskar och ett smyckes skrin, och en mycket lättare plånbok! Har idag också sätt en kille som såg ut som super Mario, och kommit fram till att jag, Malin och Siri inte är en bra kombination i en bil. En skriker: Vart ska jag? Den andra skriker: Till vänster! Och den tredje: Till höger! Kul hade vi i alla fall, haha. 
Efter att vi shoppat färdigt åkte vi tillbaka till Nortbrook för att kolla på bio, breaking dawn, helt ok film. 
Nu har jag precis packat färdigt för min Miami tripp, och i morgon består dagen av jobb, jobb och lite mera jobb. Nästa gång jag skriver sitter jag med mamma i Miami. Om jag lyckas ta mig dit vill säga, ska ju försöka göra det helt by myself!








Såg denna butiken och tänkte på dig pappa!


Last Friday night

Har weekend off denna helgen, så igår när jag vaknade åkte jag till Highland Park för att möta upp Anna och Malin och träna en stund. När vi hade tränat färdigt kom Sirbban förbi och vi åkte och tog en lång lunch (3timmar) på Panera. Vi satt och planerade planer för när vi kommer hem till Sverige och för kvällen. Åkte sedan snabbt hem, duchade och gjorde mig iordning, sen åkte jag och Malin och handlade mat för kvällen. Sen kom alla tjejer hem till mig och vi lagade mat, och sedan gjorde vi Chicago by night. Mycket lyckad och rolig kväll! Anna och Sirri sov här, så när vi vaknade idag gjorde vi Amerikanska pankakor. Nu är alla tjejer hemma och jag sitter här och väntar på att Malin ska ringa så vi kan gå ut och ta en powerwalk med Coco (hennes hund). Sen ska vi åka och hyra film och ha myskväll och i morgon ska vi åkte till ett stort outlet och på kvällen gå på bio.
Och om 3 dagar åker jag till Miami och träffar mamma!












Jenny tur, eller Jenny otur?

Ibland undrar jag om jag har tur, otur, eller bara tur i oturen. Va precis iväg på ett möte som vi har varje månad. När jag och Maria (en ny tjej här) var påväg till bilen hittar hon inte sina nycklar. Jag hoppar in i bilen och kör fram till henne för att se så att hon hittar dom och kan komma hem. När hon springer tillbaka för att kolla om dom ligger kvar på cafeet märker jag att en bil står bakom mig och vill fram. Så jag fortsätter att köra framåt och ska svänga åt höger för att köra tillbaka till hennes bil. Det står dock en skylt att man bara får svänga åt vänster, men kunde inte komma tillbaka till hennes bil då, och jag skulle ju bara 1 meter fram, så kör åt höger ändå. Tänkte att det kan ju inte göra något, för jag skulle ju svänga tillbaka med en gång, men självklart är det en polisbil som är bakom mig. Vilket jag upptäcker efter att jag svängt!! helt plötsligt sätter den på sirenerna och stannar mig... Han frågade om jag inte sett skylten och om jag var vilse. Han var på väg att ge mig böter men ändrade sig och sa att jag inte skulle göra om det. Blir så irriterad, det är väl självklart att det är en polisbil bakom mig när jag göra så. Men det löste ju sig ändå, Jenny flyt!! Annars har det vart en bra dag idag, ca 20 grader hela dagen. Men ändå känns det som jul, det är ju julpynt överallt, till och med julmusik.
Här kommer lite kort från helgen (från Josefins kamera).



En av tävlingarna, vi skulle ställa oss som ett APW.


En av tävlingarna, vi skulle ta kort i Hilton lobbyn.


En av tävlingarna, vi skulle "läsa" red eye med en random.

Uppdatering

Får panik på alla dessa rubriker man måste skriva hela tiden! I vilket fall som helst, glömde ju säga att jag var utanför Obamas hus i går, han kommer ju från Chicago. Och visste ni också att för ca 400 år sedan bran hela chicago ner, av att en ko råkade sparka ner en ljuslykta? Jag lärde mig ju åtminstonde något under denna helgen, haha! I dag har jag jobbat hela dagen, och under den tiden jag var ledig tog jag igen alla timmars sömn jag missat under helgen. Så nu är jag fit for fight igen! Efter att jag slutade åkte jag direkt hem till Anna för en mys kväll. Älskar henns mysiga vardagsrum där vi alltid har myskvällar, speciellt när det går mot mörkare och kallare tider!


Trött

Det var länge sedan jag var så här trött som jag är nu. Skulle i princip kunna somna ståendes just nu. Har gått på College hela helgen, och är nu färdig med det för hela året! Lätt gjort på två helger och så värt det. Denna helgen har till och med vart rolig (mestadels). Har vart på massa mueseum, pratat om Amerikans historia, politik mm. Vissa delar va väl mindre intressant, men helgen har vart bra ändå. I går fick vi uppdrag vi skulle göra. Det va skit kul! Vi va en grupp på 7 pers. Det va ca 10 grejer vi skulle göra och ta kort på, så som att få med så många främligar på kort som möjligt, ta kort i Hilton lobyn, dans vid en Chicago skylt. När vi kom till att dansa vid skylten bestämde jag, Josefin och en anna tjej oss för att göra en film i stället, så vi satt på en gamal låt och dansade till den istället. Dom som gick förbi fick ju sig en underhållning i alla fall. Efter att vi slutat stannade vi kvar down town och möte upp en anna tjej, gick till Chescake factory och försökte få bord. Men som vanlig va det sjukt mycket folk och 1 timmas väntkö, så vi satte oss ute och bara pratade istället. Och igår såg jag nog fler limosiner än jag sett i hela mitt liv, det kryllade av dom på Chicagos gator igår! Sen åkte jag hem och sov i några få timmar, och sen satt jag mig på tåget down town igen för sista dagen på Louis University. Efter att vi slutade idag, gick jag direkt till tåget och sov hela vägen hem. Har sovit ca 4 timmar varje natt denna helgen, och gått hela dagarna, så nu är jag helt slut. Nu ska jag avsluta helgen med en film.



 


Louis University!

Kan ju börja med att säga att 4 timmars sömn, jobb på förmiddagen och College till 10 på kvällen inte är en bra kombination. Satt uppe och gjorde mina inlämningar och redovisningar hela natten. Kom på mitt i natten att jag var tvungen att ducha också, gjorde det snabbt kl halv 1 am och sen fortsatte jag med alla uppgifter ett tag till. På morgonen jobbade jag fram till lunch, sen tog jag tåget down town för att göra min sista weekend class. Slutade kl kvart i 10, och är nu döds trött. Borde igentligen sova, med tanke på att mitt tåg går om 6 timmar!! Innan det ska jag hinna sova, vakna och göra mig iordning. Så god natt!!


Onsdag

Kom precis att tänka på att, vart har den trötta Jenny tagit vägen? Hon som alltid behövde sova minst 10 timmar varje natt. Nu mera sover jag max 6 timmar per natt, och det räcker för mig! Det är ju dock bra, då hinner man ju med mycket mer, haha.
I dag är en dag då jag hunnit med mycket grejer, och älskar att ha hela dagarna helt uppbokade. Jobbade först 1 1/2 timma på morgonen, sen åkte jag till LA fitness och skrev in mig så jag kan börja träna inomhus när det blir för kallt ute. Älskar det gymet! Dom har allt man kan önska sig, gym, gruppträning, pool, stort, frächt, fint, trevlig personal, billigt för att vara ett så bra gym. Och så får man en prov träning med en personlig tränare, som jag tänkte boka in en dag nästa vecka. Sen åkte jag och fixade naglarna. Åt sedan lunch, jobbade sedan hela eftermiddagen och en liten stund på kvällen. Efter att jag slutat kom Malin och Siri och hämtade mig så åkte vi till en art and craft butik, för att se om dom hade något kul. Det första vi mötes av i dörren va.... JUL!! Snögubbar, julmusik, låtsats snö, jul doft och massa, massa mer jul grejer. Lite väl tidigt kan jag tycka, men nu längtar jag till jul. Kommer dock kännas väldigt konstigt att fira jul utan min familj, det är ju en dag man ska samlas alla i familjen. Och här firar man ju den riktiga julen 25 december... Men samtidigt ska det bli kul att se hur man firar jul i en amerikansk familj. Butiken hade ju i alla fall allt, precis som alla andra butiker har här. Fick med mig en korg och ett fat till badrummet och en prydnads hand som är en smyckeshållare.
Nu ska jag tillbringa resten av kvällen/natten åt en powerpoint uppgift som ska vara fördig på fredag, och jag har självklart inte börjat än. Ska nämligen ha en powerpoint redovisning på colleget på fredag eftermiddag.
Time to do somtehing useful with the time!


8/11

Trotts att regnet har öst ner hela dagen, har jag haft en kanon bra dag! Vissa dagar är bara så bra, utan någon speciell anledinig. Going with the flow liksom... Och vissa dagar är man på botten och vill bara åka hem, utan någon speciellt anledning där heller. Antar att det är så när man befinner sig på andra sidan jorden, och inte har någon familjemedlem eller bästa vännen att gå till om man behöver. Samma som (har säkert sagt det innan) när man tänker på hur länge man har kvar. 10 månader!! I bland känns det som en evighet som aldrig kommer ta slut, och ibland känns det som två veckor, och man får panik över hur man ska hinna med allt. Måste i alla fall ha något att se fram emot hela tiden, annars står tiden stilla. Men denna månaden kommer bli kanon bra. Denna helgen ska jag på college hela helgen. Vilket ska bli kul, för då får jag träffa Kajsa och Josefin också. Två tjejer som jag träffade där första helgen som bor i Indiana. Helgen efter det är jag hemma själv från fredag morgon till söndag kväll. Sen jobbar jag på måndagen och på tisdagen sätter jag mig på planet till Miami för att träffa mamma! Och det va den månaden det...

Idag jobbade jag mellan 7-9 (slutar dock alltid 8.30, för barnen är i skolan då). Efter att jag kört barnen till skolan åkte jag hem och slängde i mig sen snabb frukost. Hoppade in i bilen fort igen för att åka till Highland park för att gå på ett spinningpass på LA fitness. Efter det åkte jag hem snabbt igen, lämnade lite grejer, åkte till Starbucks, hämtade barnen. Åt lunch, lämnade Cooper på JK (en anna skola), la dom andra för napp. När alla kommit hem från skolan och vaknat, va jag en stund med dom, åt middag och sen kom Anna, Siri, Madde och Cilla hit för en myskväll. Nu har ni fått min dag i detalj och nu sitter jag och väntar på att Simone ska sluta jobba så vi kan skypa!!

Blackhawks

Har haft en grymt bra söndag!! Dagen började med att jag, Siri och Malin tog metran (tåget) down town. Vi gick i några butiker och jag shoppade lite, sedan mötte vi upp Anna och Cilla för att hämta biljetterna till kvällens match. Efter att vi hämtat dom tog vi en taxi tilbaka till Lake street för att köpa Blackhawks grejer, haha detta låter inte riktgit som mig. I vilket fall som helst, jag köpte en Blackhawks keps. Sen gick vi och åt och sedan tog vi en taxi till stadion. Shit, det va verkligen så grymt stort! Och pulsen som va där inne, det va grymt. Alla va så sjukt taggade, blir ju svårt att inte hänga på när det är mellan 25 000 - 26 000 pers i samma lokal! Tyckte till och med att det var kul att kolla på matchen, även om dom förlorade denna gången. Dock hade dom avbrott var femte minut för att rensa bort all is dom åkt upp, så hela matchen tog tre timmar, men det kändes som vi var där i max en timma. Så nu har jag prickat av en sak av min lista på allt jag ska göra här i USA! Kan säga att det känns gött i benen att man gått hela dagen. Har i alla fall haft en kanon bra dag och nu ska jag sova innan huvudet trillar ner på tangentbordet.


















Saturday night!

Har bestått av jobb, jobb och jobb. Jobbade några timmar på morgonen. Efter det va jag ute och gick i det underbara höstvädret, och tränade lite i källaren. Skypade lite efter det och sen va det jobb igen, känns fortfarande konstigt att säga jobb, när det jag igentligen gjorde var att spela fotboll och kolla på film, haha. Men men det är ju det jag gör på dagarna och får pengar för det (är dock en väldigt stor utmaning ibland vill jag lova). Nu efter att jag slutade vid 11 pm tiden gick jag ner till mitt rum, fick ett ryck av att städa. Fråga mig inte varför, hatar att städa och har en städerska som i vanliga fall göra det, haha.
Sitter i min säng och kollar på kort från sommaren, shit vilken underbart vår/sommar jag haft! Och kom också att tänka på att jag inte solat eller solat solarium på snart 3 månader, vad hände där? Jag som i vanliga fall bokstavligt talat är beroende av solarium. Saknar dock att var brun, känner mig mycket frächare då. Men antar att min hy mår bra av att ha lite "rehab" från solariet. Snart åker jag ju till Miami och då kommer jag ju tillbringa några timmar på stranden med min underbara och saknade mamma. Nu måste jag sova, ska ner down town hela dagen i morgon och på kvällen ska vi ju på hockey match, weeey!


Höst i Chicago.

Det är sjukt hur fort denna veckan gått, redan torsdag och i morgon är det helg igen. I dag har det vart en riktigt höst dag här i Chicago, regnat, blåst och vart kallt. Men samtidigt kan det vara mysigt ibland, har jobbat i 4 timmar i dag. Efter jag slutat åkte jag och hämtade Siri för att åka till Anna. Malin va redan där och dom hade gjort svenska chockladbollar. Vi satt i Annas vardagsrum med tända ljus, chockaldbollar, svensk musik och svenska skvaller tidningar som Annas familj skickat. En riktigt mysig svensk kväll med andra ord.
På vägen dit satt vi och pratade om hur fort man glömmer grejer hemmifrån, och hur fort man anpassar sig. En sådan sak som att man får svänga höger när det är rött här. På dom flesta ställerna får man det men i bland står det skyltar: No turn on red! Vilket det gjorde vid ett ställe utan att jag tänkte på det, så körde ändå. Hur ska det bli när jag kommer tillbaka till Sverige? Eller som Anna sa, hur ser skyltarna i sverige ut? Här ser ju alla likadana ut, och det finns seriöst inga skyltar som visar vart du ska, dom saknar jag väldigt mycket!!
Btw idag när vi satt och åt middag sa Emilia: I'm thankful for you Jenny! Skönt att dom uppskattar vad jag gör, haha.


Another day pass by!

Har igentligen inte så mycket att skriva, det har inte hänt något speciellt. I går jobbade jag hela dagen, sen kom Anna och Siri förbi för att kolla på film och umgås. Malin kom förbi en stund lite senare också. I dag har jag jobbat till och från hela dagen. Det har vart riktigt fint höst väder både igår och idag, strålande sol och varmt. Skypade med pappa och Jossan en stund idag också, kul att se att du mår bättre igen pappa! I morgon börjar jag inte förren 11.30 pm, så ska ta en sovmorogn och tänkte gå ut och gå innan jag börjar också. Har inget planerat på kvällen, men om jag orkar och känner för det åker jag nog en sväng till CJ Arthurs (det är en bar i närheten). På fredag ska jag hitta på något med tjejerna, lördag jobba och söndag ska vi down town på dagen, och sen på kvällen ska vi gå på Black Hawks hockey match, haha. Det är ju något man måste göra när man bor i Chicago i ett år!

  

The big day was here!

Nu är haloween dagen över. Känns som vi har firat haloween i minst 1 månad. Butikerna med alla kläder och pynt för haloween (dom öppnar massa extra butiker med bara haloween grejer) har vart öpnna i över en månad. och i butikerna har dom allt, skulle kunna gå där inne i flera timmar utan att bli uttråkad! Trode dock att det skulle vara lite mer extremare med pyntningen på husen. Vissa hus hade som jag trodde men det va inte så många, självklart har 90% av husen pynt, men inte så överdrivet mycket. I dag i alla fall när haloween va här kändes det som julafton, barnen var så uppspelta, glada och höga på socker! Har aldrig sett så mycket godis i ett hus innan. Dom var lediga från skolan i dag. Eller Spencer och Cooper va där och gjorde haloween grejer bara, vid lunchtiden åkte alla hem och byte om till sina dräkter, gick tillbaka till skolan och sen gick en parad genom hela området. Vi bor precis vid skolan, så dom gick på våran gata när dom va på väg tillbaka, och det tog aldrig slut med barn. Dom va mellan 600 - 700 som kom gående. Det va grymt kul att se måste jag säga, väldigt stor skillnad från i Sverige. Sen kom dom hem hämtade upp Andrew och Emilia och gick ut och "trick and treatade". Jag stannade hemma och delade ut godis till alla som kom förbi, och det va en hel del barn som kom. Det kom ca 5 - 10 åt gången. en kille som kom hade en hel sopsäck med godis, det va helt sjukt!! Hur fasiken kan man vela ha så mycket? Grejen är bara att här äter dom inte mycket godis åt gången, som vi gör i sverige. Här äter dom "treats" varje dag i stället, och då är det 1 - 2 bitar åt gången. Så ärligtalat så äter dom inte så mycket mer godis än oss, inte i min familj i alla fall. Fick också veta i dag att "swedish fish" är väldigt populärt här, haha.
Nu har jag i alla fall upplevt en Amerikansk haloween och det va kul kan jag lova...
Här kommer min dag i några bilder, btw HAPPY HALOWEEN!!





















RSS 2.0